Acerta sociaal secretariaat

Wanneer u als werknemer tewerkgesteld bent hoeft u zich geen zorgen te maken over bijdragen aan het sociale verzekeringsfonds, bedrijfsvoorheffing, loonbeheer, e.d. Dit wordt tenslotte allemaal voor u geregeld via uw werkgever. Wanneer u een eigen zaak heeft daarentegen, bent u daar zelf verantwoordelijk voor en dient u zich aan te sluiten bij een sociaal secretariaat om alles in goede banen te leiden. Acerta sociaal secretariaat helpt u met al uw wettelijke verplichtingen en waakt eveneens over uw rechten als zaakvoerder.

Ontvang een prijs op maat

Wat is sociaal secretariaat Acerta?

acerta sociaal-secretariaat

Zorgen en ontzorgen, dat is waar Acerta voor staat. Acerta is een proactief sociaal secretariaat dat u, als werkgever, van voor de opstart van uw zaak tot aan uw pensioen bijstaat in elke fase van uw groeiproces. Acerta zorgt niet alleen voor voortdurende ondersteuning rond loon- en personeelsadministratie, maar ook voor een optimalisatie van uw inkomsten. Ook voor sociale zekerheidsbijdragen, sociaal-juridisch advies en personeelswerving bent u bij Acerta aan het juiste adres.

Laat je adviseren en vraag vrijblijvende offertes

Wat doet sociaal secretariaat Acerta?

Net zoals andere Belgische sociale secretariaten, is Acerta verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van administratieve taken, zoals loon- en personeelsadministratie.

Payroll en loonbeheer

Om problemen met de fiscus en de RSZ te voorkomen is het essentieel dat de loonberekeningen van uw werknemers tot in het kleinste detail in orde zijn. Acerta neemt uw salarisadministratie met plezier uit handen. Zo hoeft u zich hier geen zorgen (meer) over te maken en kan uw tijd aan andere, belangrijke zaken besteed worden.

Acerta berekent uw lonen en zorgt voor een foutloze inning en doorstorting van de sociale zekerheidsbijdragen en de bedrijfsvoorheffingen. U en uw personeel hebben zo recht op specifieke uitkeringen, zoals ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid, brugpensioen, etc.

Daarnaast ontfermt Acerta zich ook over aanvullingen op de lonen. Eindejaarspremies, vakantiegeld en opzegvergoedingen zijn hier enkele voorbeelden van. Verder rekent u op een correcte berekening van kinderbijslagen, tussenkomsten in woon-werkverkeer, uitbetaling van overuren, etc. Uiteraard staat Acerta in voor alle (elektronische) documenten en aangiftes aan de corresponderende diensten die hierbij komen kijken. De website van sociaal secretariaat Acerta is uitgerust met diverse, gedetailleerde payrollsystemen voor standaard loonberekeningen en- administratie tot internationale payroll in het geval van (tijdelijke) contracten in het buitenland.

Personeelsadministratie

personeelsadministratie acerta

Opdat de boekhouding van uw onderneming te allen tijde onberispelijk en overzichtelijk is, is een tijdsefficiënte personeelsadministratie noodzakelijk. Administratie rond werving- en selectieprocessen, loonfiches, ontslagen en afwezigheden in de vorm van ziekte, familiale omstandigheden, (betaald) educatief verlof en/of tijdskrediet kunt u met een gerust hart aan Acerta overlaten.

De generatie van de bijbehorende sociale documenten, zoals afwezigheidsattesten, loonbonnen en C4’s vallen eveneens onder de verantwoordelijk van Acerta. Wilt u bij de opstart van uw zaak op weg geholpen worden met uw personeelsadministratie? Of wenst u deze taak definitief over te laten aan uw sociaal secretariaat? Bij Acerta behoren beide opties tot de mogelijkheden.

Sociaal-juridische ondersteuning

UW HR-dienst stoot in de loop van de jaren tegen allerlei soorten problemen waaruit logischerwijze een heleboel vragen uit voortvloeien. Acerta is er voor u om uw onderneming sociaal-juridische bijstand te verlenen in eender welke situatie. Acerta zorgt voor hulpverlening en verduidelijking die in regel is met de wet. U kunt steeds op de diensten van Acerta rekenen voor sociaal-juridisch advies rond personeelswerving, voor voorbereidingen op sociale inspecties van uw bedrijf  en voor sociaal-juridische bijstand in geval van geschillen.

Aansluiten bij sociaal secretariaat Acerta: vraag uw offerte aan

Gaat u voor de eerste keer aan de slag als zelfstandige, wenst u van een ander sociaal secretariaat over te stappen naar Acerta of bent u als boekhouder van plan om een beroep te doen op de veelzijdige dienstverlening van Acerta? Wat uw persoonlijke situatie ook is, een offerte aanvragen bij Acerta doet u snel en eenvoudig op eender welk moment. Beschrijf op de Acerta website uw persoonlijke situatie en maak uw keuze uit een eenmanszaak of een vennootschap. Beschrijf de werkzaamheden van uw toekomstige zaak en vraag onmiddellijk een offerte aan.

Geeft u de voorkeur aan een meer persoonlijke, face-to-face begeleiding? Ga dan langs bij 1 van de 25 Acerta kantoren in België. Acerta zorgt voor de registratie van uw nieuwe zaak bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en ziet er tevens op toe dat uw ondernemingsnummer als btw-nummer geactiveerd wordt. Op deze manier kunnen uw werkzaamheden binnen de kortste keren van start gaan. Vraag on- of offline een offerte aan bij Acerta en ga volgende week al aan de slag als zelfstandige!

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Sociaal secretariaat - Vraag hier uw offerte
1*. Hoeveel medewerkers (inclusief bedrijfsleiders) telt uw bedrijf?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Top!
Voer een geldige bedrijfsnaam in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.