SD Worx sociaal secretariaat: een begeleiding op maat van elk bedrijf

Bent u van plan om een eigen zaak op te starten? Dan dient u zich aan te sluiten bij een sociaal bureau dat over de ervaring beschikt om uw loon- en personeelsadministratie op een doeltreffende en correcte manier af te handelen. SD Worx is een sociaal secretariaat met een gerenommeerde reputatie dat je hier graag mee van dienst is.

In dit artikel komt u te weten hoe SD Worx uw bedrijf of onderneming optimaal kan ondersteunen. Wil u direct een offerte aanvragen en vergelijken met andere dienstverleners?

Vraag advies  op maat

Wie is SD Worx?

Proactiviteit en continuïteit in combinatie met een uitstekende dienstverlening op maat. Dat zijn de kernwaarden van SD Worx sociaal secretariaat. SD Worx is een sociaal secretariaat met meer dan 70 jaar ervaring en een uitvoerige expertise aan payroll- en human resources (hr-)dienstverlening.

SD Worx sociaal-secretariaat

Wat doet het SD Worx sociaal secretariaat?

SD Worx is een erkend sociaal secretariaat en sociaal verzekeringsfonds dat Belgische ondernemers helpt om ten allen tijde in regel te zijn met de sociale zekerheid. Het bureau biedt ondersteuning in alles wat met salarisadministratie te maken heeft en zorgt daarnaast ook voor de correcte inningen en doorstortingen van de sociale zekerheidsbijdragen. Zo is uw beroepsactiviteit als zelfstandige altijd conform de wetgeving.

Voor diensten zoals loonberekeningen, het opstellen van loonfiches en de berekening en aangifte van alle voorheffingen aan de RSZ, kan u terecht bij SD Worx.

Administratie voor uitzonderlijke situaties, zoals ziekteverzuim, tijdskrediet of (langdurige) arbeidsongeschiktheid, vallen ook onder de verantwoordelijkheden van dit sociaal bureau.

Naast algemene en specifieke salaris- en personeelsadministratie, staat SD Worx sociaal secretariaat klaar om u bij te staan in de opvolging van uw internationale tewerkstelling. Het maakt niet uit waar ter wereld uw onderneming actief is. Voor eender welk land treedt SD Worx op als payrollpartner waar u altijd op terug kan vallen.

Ook voor bijkomende diensten, zoals het bieden van sociaal-juridisch advies, een evenwichtig verloningsbeleid, digitale hulpverlening of zelfs voor het beheer van uw wagenpark, komt dit ervaren bureau elke dag opnieuw in actie om alle starters en zelfstandigen te begeleiden.

Loon- en personeelsadministratie

Het takenpakket van een sociaal secretariaat bestaat voor het grootste gedeelte uit loon- en personeelsadministratie en dat is bij SD Worx niet anders.

Met het oog op een correcte loonberekening wordt er rekening gehouden met vakantiegeld, eindejaarspremies, opzegvergoedingen en bedrijfsvoorheffingen. Alle documenten die daarbij komen kijken, zoals loonbonnen, C4’s, documenten voor verlofaanvragen enz. worden door het sociaal bureau opgesteld. SD Worx ontfermt zich over de storting van de juiste bedragen aan de RSZ.

Verloningsbeleid

De meest efficiënte manier om werknemers aan te trekken is het bieden van een aantrekkelijke verloning. Werkt uw onderneming met marktconforme lonen of bent u bereid om een aangepast salaris te bieden voor een zeer competente werknemer?

SD Worx zorgt samen met u voor een correct en afgewogen loonbeleid zonder de controle over de loonkosten te verliezen.

Talent management

De groei van een bedrijf staat of valt met zijn personeel. De juiste begeleiding en ondersteuning is van cruciaal belang om uw werknemers gemotiveerd te houden en blijvend goede resultaten te boeken.

Toch is het als startende zelfstandige niet altijd makkelijk om het talent van werknemers optimaal te beheren. SD Worx biedt hulp bij het (intern) bijscholen van uw personeel en staat in voor de organisatie van coaching sessies.

Ook op minder aangename momenten, zoals bij een ontslag of een geschil tussen bijvoorbeeld personeel is SD Worx uw vertrouwde partner.

SD Worx talent management

Digital assistance

Wil u graag zelf snel berekenen hoeveel vakantiegeld u verschuldigd bent aan een werknemer of werkneemster. Vraagt u zich af wanneer het zwangerschapsverlof van uw werkneemster precies ingaat?

De veelzijdige webpagina van SD Worx bevat een waaier van tools die u direct een antwoord geven op de meest voor de hand liggende vragen. De berekening van opzeggingstermijnen, nettolonen, op te nemen vakantiedagen en eindejaarspremies zijn allemaal zaken die u hier eenvoudig kan berekenen.

Ook voor situaties zoals klein verlet en de berekening van de voorheffing op een bedrijfswagen zit u goed met de simulatietools van SD Worx.

Wil je aansluiten bij SD Worx sociaal secretariaat?

Ontvang een offerte op maat

Aansluiten bij SD Worx sociaal secretariaat? Vraag uw offerte

Bent u overtuigd en zou u zich graag aansluiten bij SD Worx sociaal secretariaat? Vul het online contactformulier in en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Geeft u de voorkeur aan een meer persoonlijke begeleiding? U bent welkom in één van de 36 SD Worx-kantoren verspreid over heel België, voor een face-to-face kennismaking en een bespreking van alle belangrijke punten.

Al van bij de opstart van uw beroepsactiviteit geeft SD Worx sociaal secretariaat u deskundig advies op maat. De inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de activatie van uw ondernemingsnummer als btw-nummer, nemen zij evenzeer voor hun rekening. Op deze manier kunnen uw werkzaamheden snel en feilloos van start gaan.

Vraag nu een offerte aan.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Sociaal secretariaat - Vraag hier uw offerte
1*. Hoeveel medewerkers (inclusief bedrijfsleiders) telt uw bedrijf?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Top!
Voer een geldige bedrijfsnaam in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.