Accuria sociaal secretariaat

Ben u op zoek naar een sociaal secretariaat? Dan kan Accuria sociaal secretariaat een goede match zijn voor u! In dit artikel komt u te weten wat het precies is en wat ze doen. Wilt u nu al aansluiten bij dit sociaal secretariaat? Dat kan! Vraag dan nu uw gratis offerte aan.

Ontvang een prijs op maat

Wat is Accuria sociaal secretariaat?

Accuria is als sociaal secretariaat anders dan de andere sociaal secretariaten. Daar kiezen ze bewust voor. Ze zijn kleiner wat zorgt voor een persoonlijke aanpak. Ze kennen al hun klanten en dat is iets uniek aan een sociaal secretariaat.
Accuria bevat twee kantoren in Zwijnaarde en Sint-Niklaas. Zo hebben ze 3.000 klanten en maar liefst 22.000 berekeningen per maand.

sociaal secretariaat accuria

Wat doet Accuria sociaal secretariaat?

Accuria zal een hulp zijn op het vlak van de klant zijn personeelsbeleid. Terwijl ze dit doen zijn ze steeds gefocust op kwaliteit. U kan rekenen op ervaren dossierbeheerders. Ze scoren namelijk heel hoog op de kwaliteitsbarometer van de RSZ.

Ontvang een offerte op maat

Werkgever worden

Wilt u graag een medewerker aanwerven? Accuria kan en zal u hier zeker mee helpen. Zij zullen verschillende zaken zelf ondernemen. Zoals de aanvraag van het RSZ-nummer, arbeidscontract opmaken, opmaken en bewaren van sociale documenten enzovoort.
Wat voor Accuria sociaal secretariaat de corebusiness is, is de prestaties van uw medewerkers verwerken om er voor te zorgen dat ze elke maand correct vergoed worden. Hebben uw medewerkers vragen over hun persoonlijk dossier of heeft u vragen over het personeelsbeleid? Dan kan je hiervoor de hulp inroepen van uw vaste dossierbeheerder en bij de juridische experten van Accuria.
Wat met de loonadministratie? Accuria biedt u de geschikte softwaretool aan op maat. Op die manier bent u verzekerd van een vlotte en efficiënte opstart.

accuria sociaal secretariaat

Payroll

Een correct en efficiënte loonadministratie is zeer belangrijk voor een bedrijf. Het bevordert het goed gevoel bij al uw medewerkers. Hoe zal Accuria dit aanpakken? Eerst en vooral gebruikt u het handige online tool van Accuria en geeft u de voorschotten op het loon en de presentaties. Uw persoonlijke dossierbeheerder kijkt dan alle doorgegeven prestaties na en zal bijsturen waar nodig. Accuria zal dan voor de loonberekening zorgen. Accuria zorgt ook voor de betaling van de voorschotten en de lonen indien dit gewenst is.

Aansluiten bij Accuria sociaal secretariaat: vraag uw offerte

Wilt u zich graag aansluiten bij Accuria sociaal secretariaat? Vraag dan gratis en vrijblijvend uw offerte aan via dit onderstaande formulier. Zo kan u Accuria vergelijken met andere sociale secretariaten.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Sociaal secretariaat - Vraag hier uw offerte
1*. Hoeveel medewerkers (inclusief bedrijfsleiders) telt uw bedrijf?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Top!
Voer een geldige bedrijfsnaam in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.