CLB sociaal secretariaat

Bent u nog op zoek naar een sociaal secretariaat die enkele administratieve zaken voor uw bedrijf kan overnemen? Overweeg dan ook eens het aanbod van CLB groep. Wat dat aanbod precies inhoudt leest u in dit artikel. 

Vraag een offerte aan bij CLB

Wat zijn sociale secretariaten eigenlijk?

Eerst en vooral, wat is een sociaal secretariaat? Wel, een sociaal secretariaat is een vereniging zonder winstoogmerk die voor uw bedrijf enkele zaken kan overnemen op vlak van personeelsadministratie, personeelsbeleid en sociaal juridisch advies. Ongeveer 90% van alle bedrijven in België maakt gebruik van deze diensten, omdat ze zo tijd en kosten besparen. 

Wat doet CLB anders dan andere sociale secretariaten?

CLB is erkend en probeert zich van de rest te onderscheiden met een proactieve en professionele opstelling. Dit staat niet in de weg dat hun diensten persoonlijk en op maat van uw bedrijf worden toegepast. Zo’n 5.000 bedrijven met cumulatief 45.000 werknemers zijn al aangesloten om gebruik te maken van een totaalservice op vlak van sociale administratie. 

Wat zijn de tarieven?

U vraagt zich waarschijnlijk af wat de kost is die aan deze diensten verbonden is. Jammer genoeg valt hierop geen eenvoudig antwoord op te geven, omdat dit verschilt per bedrijf. Zo speelt bijvoorbeeld het aantal werknemers in dienst een grote rol. Om een prijs te ontvangen op maat van uw bedrijf vraagt u het best een vrijblijvende offerte aan. 

Ontvang een prijs op maat

Afhandelen van payroll en sociale administratie

Wanneer u uw bedrijf aansluit bij het sociaal secretariaat van de CLB groep, wordt u verlost van de volledige sociale administratie. Dit houdt in het berekenen van lonen, het uitbetalen van lonen, de opmaak van wettelijke documenten, het regelen van alles in verband met RSZ, het aangeven van belastingen en het toepassen van de sociale wetgeving. Een hele boterham dus. 

Geven van advies en het bepalen van personeelsbeleid

Heeft u advies nodig bij het maken van een beslissing in het sociaal juridisch domein, dan kan u ook steeds bij CLB terecht. Dit kan gaan over de aanwerving of het ontslag van personeel. Ook kunnen ze u bijstaan bij de navigatie naar het bepalen van een personeelsbeleid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een beleid omtrent thuiswerk. 

Aansluiten bij CLB groep: vraag nu een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de diensten van CLB groep? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bekijk wat ze uw bedrijf te bieden hebben. Het is namelijk belangrijk dat u genoeg informatie hebt om een beslissing te kunnen maken.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Sociaal secretariaat - Vraag hier uw offerte
1*. Hoeveel medewerkers (inclusief bedrijfsleiders) telt uw bedrijf?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Top!
Voer een geldige bedrijfsnaam in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.