Besox sociaal secretariaat

Wat is Besox sociaal secretariaat? 

Besox Sociaal Secretariaat

Besox profileert zich als specialist in personeelszaken, verzekeringen en financiën en als sociaal secretariaat. Ze leveren een totaalpakket aan diensten voor jouw bedrijf. 

In 1947 werd de groep Morbee-Ballegeer opgericht. Hieruit kwam Besox voort en is uitgegroeid van sociaal secretariaat tot een gevestigde waarde in de bank- en verzekeringswereld met kantoren in Antwerpen,  Blankenberge, Knokke-Heist, Gent, Oostende en Oostkamp.
Begonnen in Knokke als sociaal secretariaat en na enkele overnames in 2018 is Besox een one-stop shop geworden voor kmo’s en andere ondernemingen.

Besox is lid van Seriam+, een economisch samenwerkingsverband tussen 12 Belgische erkende sociale secretariaten. Hierdoor krijg je kwaliteit door de samenwerking en blijven de kosten laag.

Ontvang een prijs op maat

Wat doet Besox sociaal secretariaat?

Besox is een administratieve duizendpoot die je bij HR gebonden administratie zal bijstaan. Van payroll of loonadministratie tot personeelszaken, verzekeringen en financiën. Dit alles vertrekt vanuit de sociaal juridische kennis die ze hebben om jou ook van advies te voorzien.

Opstarten eigen bedrijf

Besox zal je begeleiden in jouw nieuw avontuur. Je bent een nieuwe werkgever met personeel dan kan Besox je ondersteunen. Ze brengen alles in orde wat betreft verzekeringen, financiën, loonadministratie en personeelszaken. Hieronder kan je een opsomming vinden van de taken die zij op zich nemen:

  • Aansluitingsdocumenten opstellen en ondernemingsnummer/btw-nummer aanvragen
  • Aansluiting bij kinderbijslagfonds en externe dienst preventie
  • RSZ-nummer aanvragen 
  • Procuratie aanvragen zodat jouw Dimona’s in orde gemaakt kunnen worden
  • Contracten opmaken en optimaal loonpakket samenstellen
  • Extralegale voordelen samenstellen en eindejaarspremies berekenen
  • Verzekering afsluiten voor arbeidsongevallen

Personeelsbeleid en -administratie

Besox sociaal secretariaat

Besox beschikt ook over een HR Consultancy bureau waar je terecht kan voor al jouw personeelsbeleid gerelateerde zaken. De HR experten staan in om je te helpen bij het op punt zetten van jouw loon- en personeelbeleid tot het uitvoeren van een sociale audit. 

Om je hier verder in te begeleiden organiseert Besox maandelijks infosessies over de sociale juridische actualiteit. Of denkt je als werkgever aan een op maat gemaakte opleiding? Dat kan evenzeer. 

Bovendien kan Besox je ook helpen bij het vinden van het juiste personeel als HR recruitment consultant. Zo helpen zij je de juiste mensen voor jouw bedrijf naar de juiste vacatures te brengen. 

Juridische ondersteuning

Besox zal je ook helpen bij het verstrekken van sociaal juridisch advies. De wetgevingen veranderen voortdurend dus Besox zet er specialisten voor jou op zodat jij dat niet moet. Zo kan jij je meer bezighouden met wat je graag doet.

Tarieven

Het is enorm moeilijk om tarieven te voorzien. Jammer genoeg valt hierop geen eenvoudig antwoord op te geven, omdat dit verschilt per bedrijf. Zo zijn bijvoorbeeld het aantal werknemers in dienst en van welke diensten je gebruik wil maken belangrijke factoren

Aansluiten bij Besox: vraag uw offerte aan

Of het nu je eerste ervaring is met een sociaal secretariaat of je wil veranderen van verlener, je overweegt Besox en wil graag meer weten. Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bekijk wat ze uw bedrijf te bieden hebben. Het is namelijk belangrijk dat u genoeg informatie hebt om een beslissing te kunnen maken.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Sociaal secretariaat - Vraag hier uw offerte
1*. Hoeveel medewerkers (inclusief bedrijfsleiders) telt uw bedrijf?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Top!
Voer een geldige bedrijfsnaam in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.